HORSE OF THE WORLD

Dealertoegang

Klik hier !

Natuurlijke producten voor het welzijn van het paard.

Wie wij zijn

Horse Of The World is een online shop voor alle paardenliefhebbers. Wij zijn gespecialiseerd in verzorgings- en cosmetische producten voor paarden. Op deze site vindt u ook een assortiment van onderhoudsproducten voor uw paardenuitrusting en boxen.

Met meer dan 15 jaar ervaring ten dienste van vaklui uit de paardenwereld (ruiters, experts in cosmetica voor dieren ...) en particulieren gaan wij tot het uiterste om een assortiment van natuurlijke producten aan te bieden die bijdragen aan het welzijn van alle paardachtigen.

De producten van het merk Horse of The World zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met dierenartsen en vaklui uit de paardenwereld, vervaardigd door ons laboratorium Diamex dat bekend en erkend wordt om zijn uitstekende verzorgingsproducten voor honden en katten.

Horse of The World biedt een assortiment van unieke, kwaliteitsvolle producten, vervaardigd met het welzijn van het paard voor ogen. Deze producten vormen de perfecte combinatie tussen de weldaden van de natuur en onze uitgebreide ervaring. Er wordt geen enkele tolerantietest uitgevoerd op de dieren, zowel voor het welzijn van het paard als de ruiter. Onze producten worden getest aan de hand van alternatieve methodes om de onschadelijkheid van dit assortiment te verzekeren.